Οποιος αγαπά να μαγειρεύει Ribs ακολουθεί τον ίδιο τρόπο ψησίματος.

Αρχικά τα καπνίζει σε χαμηλή θερμοκρασία και στη συνέχεια τα τυλίγει σε αλουμινόχαρτο για να ψηθούν τέλεια. Γιατί όμως να χρησιμοποιεί κανείς αλουμινόχαρτο ή να έχει το φόβο οτι θα γεμίσει τον πάγκο του με το ζωμό απο τα ribs; Η διαδικασία του τυλίγματος στο αλουμινόχαρτο μαλακώνει περισσότερο το κρέας αφού μέσα σε αυτό το κρέας βράζει.

Η μαντεμένια γάστρα της Broil King πηγαίνει το ψήσιμο των ribs ένα βήμα παρακάτω!

Μέσα σε αυτή τα ribs, στέκονται πάνω σε μια ανοξειδωτη σχάρα κάθετα για αν κερδίσετε χώρο και να αποφύγετε το βρασμό τους στα ίδια τους τα υγρά, γιατί τα ribs που έχουν ψηθεί στον ατμό είναι υπέροχα…τα βραστά απο την άλλη όχι και τόσο.

Κατασκευασμένη απο μαντέμι βαρέως τύπου με ανθεκτική επίστρωση επισμάλτωσης για ευκολία στον καθαρισμό και την καρύκευσή του (seasoning).

Σε μια ψησταριά υγραερίου ψήστε τα ribs σας στους 200-210°C έως 1 ώρα.

Σε ένα καπνιστήρι ψήστε τα για 1 ώρα στη σχάρα του στους ~100°C και για 2 ώρες στη γάστρα περίπου στους 150°C.

Κατασκευασμένο για να ταιριάζει απόλυτα στις σχάρες ψησίματος ή στο σύστημα αντιφλογιστικών σχαρών Flav-R-Wave της Broil King.

 

Δείτε όλα τα αξεσουάρ BBQ.

Βάρος1 kg
Part Number

69615

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στον κατάλογο