Το εμπορικό σήμα “Kanetsune” πήρε το όνομά του από ένα διάσημο σπαθί Smith, Kanetsune που υπήρχε στην περίοδο Muromachi γύρω στον 14-15 αιώνα. Έκανε εξαιρετικά δυνατά και σκληρά Katanas που ήταν γνωστά από πολλούς Σαμουράι τότε στην Ιαπωνία αλλά και στο εξωτερικό. Μερικά από τα ξίφη του εκτίθενται στο μουσείο Katana στην πόλη Seki.

Η Kanetsune θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς μαχαιριών στην Ιαπωνία, κατασκευάζοντας διαφορετικές σειρές μαχαιριών με το όνομά τους αλλά και για άλλες γνωστές μάρκες μαχαιριών.

Αυτή η βασική εργοστασιακή σειρά Kanetsune, θα ταιριάζει πολύ σε νεοφερμένους στον κόσμο των ιαπωνικών μαχαιριών που θέλουν να αποκτήσουν ένα ιαπωνικό μαχαίρι σε εξαιρετικά προσιτή τιμή. Τα μαχαίρια της σειράς KC-950 δημιουργούνται από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα DSR-1K6 κατασκευασμένο από την Daido Steel Co., ltd. Καλής απόδοσης λεπίδα που περιέχει 0,6% άνθρακα και η καλά ισορροπημένη σύνθεση προσθέτει μολυβδαίνιο. Το φινίρισμα λεπίδας “Tsuchime” μπορεί να βοηθήσει στην απελευθέρωση τροφής από τη λεπίδα.

Το Gyuto που σημαίνει “Μοσχαίρι βοδιού” στα ιαπωνικά, είναι το πιο κοινό και βασικό από όλα τα μαχαίρια, η ιαπωνική εκδοχή του κλασικού western μαχαιριού σεφ. Χρησιμοποιείται ως μαχαίρι πολλαπλών χρήσεων, κατάλληλο για κρέας, ψάρι, λαχανικά και άλλα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλες σχεδόν τις διαφορετικές τεχνικές κοπής. Το μέγεθος 180mm είναι ιδανικό για αρχάριους οικιακούς μάγειρες.

Δείτε όλα τα Μαχαίρια.

Βάρος1 κ.
0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στον κατάλογο