Το εμπορικό σήμα “Kanetsune” πήρε το όνομά του από ένα διάσημο ξίφος Smith, Kanetsune που υπήρχε στην περίοδο Muromachi γύρω στον 14-15 αιώνα. Έκανε εξαιρετικά δυνατά και σκληρά Katanas που ήταν γνωστά από πολλούς Σαμουράι τότε στην Ιαπωνία αλλά και στο εξωτερικό. Μερικά από τα ξίφη του εκτίθενται στο μουσείο Katana στην πόλη Seki.
Η Kanetsune θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς μαχαιριών στην Ιαπωνία, κατασκευάζοντας διαφορετικές σειρές μαχαιριών με το όνομά τους αλλά και για άλλες γνωστές μάρκες μαχαιριών.
Αυτή η βασική εργοστασιακή σειρά Kanetsune, θα ταιριάζει πολύ σε νεοφερμένους στον κόσμο των ιαπωνικών μαχαιριών που θέλουν να αποκτήσουν ένα ιαπωνικό μαχαίρι σε εξαιρετικά προσιτή τιμή. Τα μαχαίρια της σειράς KC-950 δημιουργούνται από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα DSR-1K6 κατασκευασμένο από την Daido Steel Co., ltd. Καλής απόδοσης λεπίδα που περιέχει 0,6% άνθρακα και η καλά ισορροπημένη σύνθεση προσθέτει μολυβδαίνιο. Το φινίρισμα λεπίδας “Tsuchime” μπορεί να βοηθήσει στην απελευθέρωση τροφής από τη λεπίδα.
Το Sujihiki είναι ένας διπλός τεμαχιστής για κρέας και ψάρι χωρίς κόκαλα. Το όνομα μεταφράζεται σε “μυοκόφτης”. Είναι συνήθως μακρύ και λεπτό με χαμηλό προφίλ και σκοπός του είναι να κόψει σε μία μόνο φέτα για να δημιουργήσει ελάχιστη κυτταρική βλάβη (Που διατηρεί την αρχική υφή και γεύση της πρωτεΐνης). Ιδανικό για κοπή σε φέτες και κινήσεις κοπής προς τα πίσω. Το μέγεθος 210mm μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μικρότερα κομμάτια κρέατος ή ψαριού.

Δείτε όλα τα Μαχαίρια.

Βάρος1 kg
0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στον κατάλογο