Μαχαίρι Gyuto 17cm, της σειράς OKINAWA της SAMURA®️.

Είναι ιδανικό για τον τεμαχισμό όλων των τροφίμων: κρέατος, ψαριού αλλά και λαχανικών.

Το μαχαίρι Gyoto της σειράς OKINAWA της Samura®, αποτελεί τον ιαπωνικό τύπο του μαχαιριού του Chef και αποτελεί ένα από τα πιο εύχρηστα εργαλεία μιας κουζίνας, καθώς ενδείκνυται για γενική χρήση. Είναι ιδανικό για να τεμαχίσετε γρήγορα και αποτελεσματικά, ακόμα και με μια μόνο κίνηση, όλα τα τρόφιμα (κρέατα, ψάρια, λαχανικά και φρούτα) και με όλες τις μεθόδους κοπής (ψιλοκόψιμο, σε φέτες, σε κύβους κτλ).

Προσοχή: Να αποφεύγεται, το κόψιμο κόκαλων.

Τα μαχαίρια της σειράς OKINAWA, διαθέτουν λεπίδες κατασκευασμένες από ανοξείδωτο Χάλυβα, εξαιρετικά αιχμηρές και με μεγάλη αντοχή στη διάβρωση και στρογγυλές λαβές, κατασκευασμένες από ξύλο Rosewood, ιδανικές για αριστερόχειρες. Τα μαχαίρια αυτά θα σας εντυπωσιάσουν καθώς συνδυάζουν την παραδοσιακή ιαπωνική τεχνική κατασκευής μαχαιριών με το σύγχρονο design.

Τύπος ΜαχαιριούGyuto
Επιστρώσεις1
Σκληρότητα Μαχαιριού59 HRC
Μήκος Λεπίδας18.2 cm
Υλικό ΛεπίδαςAUS-8 (Japan)
Υλικό λαβήςPalisander
Μήκος Μαχαιριού32.5 cm
Βάρος μαχαιριού106 gram
Βάρος0.2 kg
Διαστάσεις32.5 cm
Brand

Μέγεθος

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στον κατάλογο