Τα μαχαίρια Kunio κατασκευάζονται στο Echizen, τη σύγχρονη «πόλη των μαχαιριών» της Ιαπωνίας. Η εταιρεία διευθύνεται από τον κ. Masutani, σιδερά 4ης γενιάς και αδελφό του ιδιοκτήτη της Ryusen Hamono, γνωστής ιαπωνικής μάρκας. Ο κ. Masutani εκμεταλλεύτηκε την πάνω από 30 χρόνια εμπειρία του στη λεπουργία και αποφάσισε να κατασκευάσει μόνος του μαχαίρια με κύριο στόχο την παραγωγή μαχαιριών υψηλής ποιότητας χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά σε προσιτές τιμές.
Το Gyuto που σημαίνει «μαχαίρι βοδιού» στα Ιαπωνικά, το Gyuto το πιο κοινό και βασικό από όλα τα μαχαίρια, είναι η ιαπωνική εκδοχή του κλασικού μαχαιριού Western Chef. Είναι ένα μαχαίρι που χρησιμοποιείται ως μαχαίρι πολλαπλών χρήσεων, κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα εργασιών και με μια ποικιλία διαφορετικών τεχνικών κοπής. Είναι σχεδιασμένο για την κοπή της συντριπτικής πλειοψηφίας των κρεάτων, των ψαριών, των λαχανικών και των φρούτων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλες σχεδόν τις διαφορετικές τεχνικές κοπής.
Το Gyuto 185 mm είναι ένα ιδανικό μαχαίρι σεφ για αρχάριους μάγειρες και άτομα με περιορισμένο χώρο κουζίνας. Διαθέτει όμορφο στιλβωμένο σχέδιο, ανοξείδωτο ατσάλι VG-1 και λαβή δυτικού τύπου σε σκωτσέζικο.

Δείτε όλα τα Μαχαίρια.

Βάρος1 kg
0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στον κατάλογο