Το μαχαίρι Grand Chef Gyuto 240mm φτιάχνεται στην πόλη του Sakai, γνωστή και ως η «η πόλη των μαχαιριών» λόγω της 600 ετων ιστορίας της στην κατασκευή σπαθιών και μαχαιριών. Κατασκευάζεται από ανοξείδωτο υψηλής σκληρότητας ατσάλι, από έναν από τους γνωστότερους κατασκευαστές Ιαπωνικών χειροποίητων μαχαιριών, τον Sakai Takayuki. Εχει λαβή Ιαπωνικού τύπου (Wa handle) από ξύλο Magnolia.

Τα μαχαίρια Gyuto είναι ο πιο κοινός και πολυχρηστικός τύπος μαχαιριού αντίστοιχο με το ευρωπαικό μαχαίρι chef. Ταιριάζει σχεδόν σε όλους τους τρόπους κοπής και για όλα τα υλικά. Η παράδοση και η τεχνική της Ιαπωνέζικης μαχαιροποιίας, κάνει αυτά τα μαχαίρια τόσο κοφτερά που προκαλούν την μικρότερη δυνατή ζημιά στις ίνες και τα κύταρα των υλικών πού κόβετε, συμβάλλοντας δραστικά στην γεύση και την υγιεινή του φαγητού.

 

Δείτε όλα τα μαχαίρια.

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στον κατάλογο